SWEET KARELIA

KUVIA JOTKA JÄÄ MIELEEN

Sweet Karelia tekee videotuotantoja ja valokuvausta Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalan alueella. 

 

Vaikka kotipaikkamme on Lappeenranta, tarvittaessa tulemme luoksesi minne vain Suomeen tai ulkomaille.

Oli mielessäsi yritysvideo, esittelyvideo, rekryvideo, somemainos, tv-mainos, kuntamainos, markkinointivideo, urheilijaesittely tai striimaus, toteutamme toiveesi laadukkaasti ja tyylikkäästi. Valokuvauksia varten meillä on valokuvausstudio Lappeenrannassa, mutta kuvaamme mielellämme myös yrityksesi tiloissa. 

Tiedoksi vähän vauhdikkaampaa kuvaustilannetta kaipaaville: Kuvaajamme Lauri Aapron erikoisuus on ammattitasoinen laskuvarjohyppykuvaus ja tuulitunnelikuvaus.

Panostamme laadukkaaseen, nykyaikaiseen kalustoon ja ohjelmistoihin. Meillä on paljon pitkäaikaisia asiakkuuksia ja satsaamme yksilölliseen, hyvään palveluun ja yhteistyöhön asiakkaan kanssa.

OTA YHTEYTTÄ >

Näin homma toimii

YHTEYDENOTTO

Ota meihin yhteyttä. Kerro toiveesi ja vaatimuksesi, me otamme kantaa aikatauluun ja kustannuksiin. Videon ja valokuvauksen hinta määräytyy projektin koon ja vaativuuden mukaan. Ei haittaa vaikka sinulla ei olisi vielä loppuun asti hiottua suunnitelmaa, siihen paneudutaan seuraavassa vaiheessa.

SUUNNITELMA

Videotuotannoissa teemme toiveesi pohjalta käsikirjoituksen ja useimmiten myös videomuotoisen kuvakäsikirjoituksen. Näistä saat selkeän kuvan siitä, miltä lopputulos tulee näyttämään. Valokuvausta varten suunnittelemme missä ja mitä kuvataan.

KUVAUKSET

Kuvaukset voivat kestää puoli päivää tai kaikkea siitä ylöspäin, suunnitelmasta riippuen. Hyvin suunniteltu kuvaus on mukava tilanne kaikille osapuolille. Meillä on silmää katsoa jo kuvaustilanteessa, että kaikki on kuten pitää ja lopputuloksesta tulee paras mahdollinen.

JÄLKITYÖT

Tähän kohtaan kuuluvat videon leikkaaminen, värimäärittely, äänisuunnittellu (eli ääniefektit ja musiikki), sekä tarvittaessa graafiset työt kuten planssit. Valokuvat voidaan viimeistellä jopa samana päivänä, jolloin ne saa nopeastikin käyttöön.

VALMIS VIDEO tai VALOKUVAT

Valmis video tai videot sekä valokuvat toimitetaan näppärästi Dropboxiin ladattavaksi.

 

TÄSSÄ KOKOELMA VIDEOTUOTANTOJA,

JOIHIN OLLAAN ERITYISEN TYYTYVÄISIÄ

Panimoyhtiö Tuju // Mosh & Go

Imatran kaupunki // Karjalainen vieraanvaraisuus

Kukkapuro // Remmi Revival

Imatra Ukonniemi Ipanoille

Apple Watch Series 4 // Flight

Fööni // Phenomenal

Katso lisää videoita >

 

Tehdään teille mainos johon reagoidaan.

Ota yhteyttä >